San Styles & Selects

Eindelijk is het zover, de start van een klein zijprojectje dat hopelijk vervolgd kan worden. Als styling consulente en sales verantwoordelijke in de textielsector ben ik dagdagelijks met mode & trends aan het werk.

Raar maar waar, ik kan er blijkbaar geen genoeg van krijgen en kijk bij het begin van elk seizoen uit naar de nieuwe trends. Bij deze eerste editie van San Selects, stel ik jullie met plezier een aantal van mijn favoriete collecties voor. Elk item is persoonlijk geselecteerd en biedt voor mij een meerwaarde op vlak van ontwerp, materiaal of kleurcombinatie. Niet alleen kledij maar ook een aantal leuke lifestyle brands zijn vertegenwoordigd.

De bedoeling van deze Private Shop is om op een gemoedelijke en gezellige manier kennis te maken met nieuwe merken en wie weet, om eens buiten je comfortzone te treden. De makkelijke basics zal je hier niet terugvinden, maar wel een aantal leuke eyecatchers om ermee te combineren.

Zin in een Sneak Peek? Neem hier alvast een kijkje.

Jullie zijn enorm welkom om te verkennen, te passen en om even bij te babbelen.

PS. Je kan dit uiteraard combineren met een stevige wandeling in het naastgelegen natuurdomein de Bourgoyen én nadien nog afsuiten met een lekker biertje of perencider bij buurtcafé De Ganzerik.

Hopelijk tot dan!

San