Mais Oui – Mode + Interieur

Mais Oui‘ is waarschijnlijk het volmondige antwoord op de vraag die de zussen Charlotte & Emmanuelle zich stelden toen ze een eigen concept store in hartje Brugge wilden openen. En volledig terecht want zij bieden een persoonlijke selectie aan duurzame mode – & interieuraccesoires.

Je vindt hier een leuk en toegankelijk aanbod aan tijdloze basics, smaakvolle accessoires en trendy fittings. Hun mix weerspiegelt ongetwijfeld de eigen signature style van de zussen: vrouwelijk & met een stoere twist.

Ze gingen zeer zorgvuldig te werk tijdens hun zoektocht naar de juiste labels met veel aandacht voor eerlijke mode. Ik heb alvast een aantal  nieuwe merken ontdekt waaronder het Franse Leï 1984 met mooie stoffen en speelse prints, het nonchalante Sincerely Jules en An Ounce Copenhagen dat de minimalistische richting uitgaat. Van het ongedwongen jeanslabel LAB DIP was het duo al fan van in het prille begin. De zussen tonen dat duurzame en kwalitatieve mode niet per se met een duur prijskaartje gepaard gaat en je een tijdloze look ook voor een betaalbare prijs aan je garderobe kan toevoegen.

De home – en accessoirecollecties sluiten mooi aan bij het interieur van de winkel en vormen een ideaal aanbod voor de komende cadeautjes-zoektocht;-). Ikzelf was onmiddellijk onder de indruk van de ontwerpen van Louise Roe en de prachtig gekleurde sjaals van het Belgische label Wolvis. Deze vormen de ideale eyecatcher bij elke outfit.

Charlotte & Emma, jullie hebben een supermooi resultaat neergezet, een leuke plek om in stijl en spontaan nieuwe merken te ontdekken en met een modieuze look huiswaarts te keren.

Ontdek al dat moois morgen 10 november tijdens de eerste Late Night Shopping. 

mais-oui.be

Pic by Mais Oui Brugge

Pic by Mais Oui Brugge

 

Pic by Mais Oui Brugge

Pic by Mais Oui Brugge

 

Pic by Mais Oui Brugge

Pic by Mais Oui Brugge