Clouds in My Coffee

San Styles Sandra De Lobel

Clouds in my coffee

Clouds in My Coffee startte jaren geleden als een initiatief van de bewoners in het achtergelegen co-housing project. Ondertussen is dit koffie/lunch/ontbijtcafé uitgegroeid tot een vaste waarde met oa. hun eigen I/OBJECT interieurshop én B&B.

Iets buiten de stadskern geleden, vlakbij het station Dampoort, zorgt deze plek voor een leuke getaway. Het interieur draagt volledig bij tot een losse en ongedwongen sfeer. Je kan er de ganse dag terecht, vanaf het ontbijt met – uiteraard – een assortiment aan heerlijke koffies, over een verse quiche als gezonde lunch tot een taartje of apero in de namiddag. In de winter blijf je gezellig binnen terwijl het er in de zomer heerlijk vertoeven is buiten op het kleurrijk en exotisch terras.

Voor de shop gaat eigenares Veva op zoek naar aparte en unieke stukken met een eigen verhaal. Je vindt hier items van klein tot groot om je interieur een eigen en persoonlijke sfeer mee te geven. Het aanbod is uitgebreid en omvat voornamelijk artisanaal gemaakte producten van gekende en minder bekende designers. Onlangs was er de expo met oa. de kleurrijke wandtapijten van EMDAL STUDIO en de prachtige houten meubels van de Gentse architect Philippe Allaeys.

Deze plek is zeker en vast een kleine detour waard!

www.clouds9000.com

clouds-in-my-coffee2

San Styles

Clouds in my coffee