ALGEMENE VOORWAARDEN

  • San Styles biedt Styling activiteiten en een selectie aan accessoires via de webshop. Ik doe mijn uiterste best om steeds een uitstekende service & kwaliteit aan te bieden.
  • Bestelling: je accepteert de bestelling van zodra de betaling is overgeschreven.
  • Betaling: bij het afhalen van het pakket via San Styles kan de betaling contant gebeuren. Als het pakket wordt verstuurd, gebeurt de betaling via een overschrijving naar de bankrekening. Vermeld hierbij zeker het correcte ordernummer.
  • Verzending: het pakket kan gratis worden afgehaald bij San Styles of wordt opgestuurd naar het doorgegeven leveradres. De verzending start van zodra de betaling op de rekening is ontvangen. Bij verzending ontvang je het pakket binnen de 5 werkdagen. Kosten voor vezending & handling bedragen 3,99€.
  • Retour: wanneer het ontvangen product niet voldoet aan je verwachtingen of een productiefout heeft, kan je deze terugsturen of gratis afgeven bij San Styles. Dit moet gebeuren binnen de 14 dagen. Wanneer het product in correcte staat is terugbezorgd, wordt het volledige aankoopbedrag op je rekening teruggestort.  Stuur bij retour zeker en vast een mailtje met je naam, bankgegevens, ordernr en reden van retour naar info@sanstyles.be.
  • Garantie: de garantie op de producten bedraagt 6 maanden na datum van aankoop. De garantie is niet geldig in geval van beschadiging of verkleuring door contact met water, zeep en parfum of gevallen van slijtage of breuk als deze als normaal kunnen worden beschouwd.